Szokatlan módszerekkel befolyásolhatod a születendő babád nemét!

Te melyiket próbálnád ki?

Dr. Patrick Schoun 1985-ben fedezte fel, hogy az X kromoszómát hordozó ivarsejtek enyhén negatív töltésűek, míg az Y-t hordozó ivarsejtek enyhe pozitív töltéssel rendelkeznek. 

Ezenkívül megfigyelte, hogy a pete változtatja az elektromos töltését, és ezért néha vonzza a női kromoszómát hordozó ivarsejteket és taszítja a férfisejteket, időnként pedig mindez fordítva történik.

 Dr. Schoun emberek és szarvasmarhák rendszeres megfigyelése után a női kémiára alapozva létrehozott egy képletet, mely véleménye szerint segít meghatározni, hogy a  pete éppen mikor és milyen töltésű. Ezt a rendszert az időpontokkal egy táblázatban foglalta össze, és bárkinek átadja - potom évi 400 dollárért. Schoun állítja, hogy 87 százalékos sikerességgel működik az elmélete.

Az egyik legeredetibb módszer dr. Jónás Jenő szlovákiai magyar pszichológus nevéhez fűződik, akinek munkásságát még 1956-ban utasították el itthon, amikor legalizálásra került az abortusz. 

A pszichológus ugyanis a női reprodukciós ciklust tanulmányozva arra a következtetésre jutott, hogy a gyakran használt naptármódszer nem igazán működik kielégítően. 

Ezért egy több ezer éves asszír-babiloniai írást tartalmazó kőtáblatöredéken talált idézetet alapul véve, mely azt mondja, hogy a nő termékenységét a Hold fázisai irányítják, az asztrológiát hívta segítségül a termékeny napok meghatározására.

Állítása szerint módszere 98 százalékos sikerrel segít a kívánt nemű - egészséges - babát nemzeni, még elvileg meddő nőknél is. 

Sikerének egyik oka szerinte az, hogy találmánya tudományosan az egyik legmegalapozottabb mind közül, mivel több tízezer párt vizsgált és dokumentált, akik szigorúan az ő módszerét követték.

Mások szerint dr. Jónás egész egyszerűen őrült, és a módszere túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Mindenesetre feleségével 11 egészséges gyermeket nemzettek, természetesen a doktor által kitalált módszer segítségével.

A Dr. Ronald Ericsson orvos által kitalált eljárás azon a feltevésen alapul, hogy az X kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek lassabban úsznak, mint az Y kromoszómát tartalmazók. 

Kísérletei során egy speciális oldat segítségével szétválasztotta a  "fiúkat" a  "lányoktól", majd a kívánt mintával mesterségesen termékenyítette meg a nőt. 

A doktor szerint 70-80 százalékos hatékonyságú az eljárás, de a módszer követőinek számításba kell venniük, hogy a spermiumok úszási sebessége több dologtól is függ. 

OSZD MEG másokkal is!