Tudod, hogy mire való a Shettles-módszer? Előre eldöntheted a babád nemét!

Bizonyítottan működik!

Egyes vélemények és elemzések szerint a lent ismertetett módszer 90%-os bizonyossággal működik.

Éppen ezért érdemes olyan leendő anyukáknak kipróbálni, akik úgy érzik, hogy meg szeretnék előre határozni, hogy fiú avgy lánygyermeket szeretnének szülni.

Az 1960-as években Landrum B. Shettles dolgozta ki azt a módszert, mely szerint az ovuláció ideje és a spermiumok életképessége alapján nagy valószínűséggel meghatározható, hogy egy bizonyos időpontban fiú vagy lány fogan.

Az elmélet egyáltalán nem byonolult még a gyakorlatba ültetve sem.

Az Y-kromoszómával rendelkező hímivarsejtek fürgébbek, ám kevésbé életképesek, mint az X-kromoszómával rendelkező társaik. 

Ez utóbbiak, bár lassabban haladnak a cél felé, akár a hüvely savas közegében is több mint két napig életben maradnak. Ha szeretnéd a módszert a gyakorlatban is kipróbálni, érdemes akár házilag is alkalmazható ovulációs tesztet beszerezned. 

Így meg tudod állapítani, melyik napon lökődik ki az érett petesejt, hogy fogadja a vállalkozó szellemű spermiumokat.

Ha lányt szeretnél, a teszt által jósolt időpont előtt két-három nappal érdemes pároddal ágyba bújnod, és az sem árt, ha a nem mélyre hatoló pozíciókat részesítitek előnyben.

 A misszionárius helyzet és az oldalt fekvő, hátulról behatoló pozíció elősegítheti, hogy egy X-kromoszómájú sperma legyen a győztes, hiszen, ha hosszabb utat kell megtenniük a sejteknek a hüvely savas közegében lubickolva, kevés esélyük marad az Y-kromoszómás példányoknak a túlélésre.

Ha viszont fiút, akkor pontosan az ovuláció napján szeretkeztek, méghozzá úgy, hogy párod a lehető legközelebb juthasson a méhnyakadhoz. Ekkor ugyanis nagy valószínűséggel a gyorsabb győz, így előnybe kerülnek az Y-kromoszómát hordozó ivarsejtek.

Még tovább növeli a fiú utódokat eredményező spermiumok esélyét, ha neked is van orgazmusod, ekkor ugyanis hüvelyedben kevésbé savas váladék termelődik.

OSZD MEG másokkal is!